onsdag 3. juni 2009

Venner for livet

Denne er laget til Skissedillas skisse #10.
Likte ikke denne skissen i hele tatt, og gult er en farge jeg virkelig hater, men jeg ble egentlig ganske så fornøyd med denne her alikevel.
Bildene er av min mellomste datter Tiril og min venninnes datter Nikita. De er virkelig verdens beste venner og storkoser seg sammen.9 kommentarer:

Lula sa...

Vakker! Likte den friske gule fargen. nydelig stemning.

Takk for at du deltar

Anne sa...

Denne skissen har du jo løst med glans.Jeg likte heller ikke skissen denne gangen, så jeg hopper nok over denne skissen. Men jeg likte veldig godt fargene du har brukt på denne. Skikkelig sommerfrisk og fin. Stilig med malt bølgepapp.

Mokka sa...

Kjempefin LO, med en varm stemning. Artig detalj med de uglene.

Anita L sa...

Oj, jeg syns denne var utrolig nydelig :):)

Nina sa...

Leeeenge siden jeg har vært her inne og kikket nå *rødme* og gud bedre sååååååå mye lekre LOer du har laget *dååån* Digger stilen din, Renate og den med Inga med vinger gjorde meg målløs. Og tenk deg det, MEG målløs *fnis*

Ha en super torsdag :)

Kos fra Nina

livmme sa...

Kjempeflott! Synes det var sprekt at du brukte gult.... og så fint med blomstene her og flott med malt bølgepapp!

Marianne sa...

Tøffe farger du har brukt her og skikkelig stilig med ugleparet!
Flott LO Renate

Klem
Marianne

Marit sa...

Her var det kommen en god del herlige sider siden sist jeg var innom :) Selv om du ikke liker gult ble den siste her superflott. Frisk og røff og solsikkene passet perfekt til.

Gult kan være en vansklig farge synes jeg, men jeg liker gult da :) I ren nysgjerrighet fant jeg ut dette om den gule fargen på nett.

"Gult
Attraksjon, spådom, intellekt, overtalelse, studier.
Gult har en dobbel og selvmotsigende symbolikk. Gallevæskens gule farge knytter den til misunnelse, troløshet, forræderi og pest. En rødlig gulfarge symboliserer derimot varme og glede, samt sol og sommer. I Kina er gul en hellig farge, og buddhistmunkene kler seg i hellig safrangult. Virker beroligende og gir trygghet. Gult er sjelen, gult er en energi som spres seg med lys og glede. Nervesystemet og intellektets farge som sprer seg i lysets hastighet. Gult er en optimistisk farge. Står for glede og for solen, men om man blander den med svart, eller om den blir uklar forbindes gult med utroskap og falskhet."

Marita sa...

Så utrolig fine ting du lager.

Nydelig denne lo`en og som resten jeg har sett her inne.

synes ikke at du ikke likte skissen eller fargen gul

klem