onsdag 21. oktober 2009

Litt sliten om dagen

Har tatt en tung avgjørelse og meldt meg av stafetten som går. Er veldig sliten om dagen med en liten baby som ikke har lyst til å sove godt på natta og som mener at fem om morgenen er helt ok å stå opp på.
Har levert, i mine øyne, elendige bidrag til stafetten og jeg synest det er dårlig gjort ovenfor laget å fortsette og ikke vite om jeg klarer å fullføre i hele tatt.

Scrapping skal være MORO og når jeg ikke nyter hobbyen min så er det bare å gi seg. Heller konsentrere meg om den ene jeg skal levere i uken til krigen. Gjør jeg det dårlig der så gr det ikke ut over andre enn meg selv i alle fall..

Ungene mine er bare så skjønne om dagen. De er sjeldent syke og så snille at mammahjertet svulmer selvfølgelig av glede. Inga har n blitt hele 9,5 månder gammel og fått to tenner. Vi kaller henne en 'totanning'. He he he

Avslutter for i dag. Kjenner alt av avgjørelsen min har vært helt korrekt. En byrde er løftet fra mine skuldre ang stafetten.

Ha en super dag dere.

3 kommentarer:

tangent sa...

Så synd du måtte gi deg i stafetten. Du er en veldig dyktig scrapper. Skjønner godt avgjørelsen din likevel, har selv en på 9 mnd som sover lite og dårlig. Du får komme sterkere tilbake senere!

Ha en fin dag!

Marianne sa...

Skjønner godt avgjørelsen din Renate *klem*
Men jeg er sikker på at du kommer deg ovenpå etterhvert. La scrapping være scrapping til du føler lyst og glede over det igjen. Kos deg med de herlige jentene dine!

En ting skal du vite - du inspirerer med alt det flotte du lager, så jeg håper ikke "pausen" din blir lang ;)

Mange gode klemmer fra
Marianne

livmme sa...

synes du har scrappet masse dette året mens du har hatt en liten baby, så jeg ble ikke så overrasket over denne. Det du selv ikke synes er noe særlig, sikler vi andre over vet du.... synes du lager utrolig masse fint og er din største fan :))