tirsdag 2. november 2010

Dt bidrag til Musikkstua

Denne gangen inne hos Musikkstua, så var det min tur til å velge meg en sang og jeg har valt meg Stevie Wonder sin I just call to say i love you. Dette er en nydelig, gammel og god slager som jeg håper mange finner inspirerende.
Vi i DT fikk lov til å leke med digistamps fra Winkwinkwink og jeg valgte meg bla det lille tebordet og koppen dere ser. Var det ikke passende til dette kortet?
Motivet er fra LOTV og jeg synest det er så veldig god stemning i akkurat dette her. Det bare lyser søskenkjærlighet ut av det.Jeg har ellers brukt resteark fra div produsenter, MS puncher, kaffetags, blonder, blomster fra Papirloftet, hjertecharms, halvperler og minialfa fra Adornit.
Har selvsagt distresset motvet med reinkere.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å denne var skjønn :)
Nydelig stempel og koselig layout på kortet :)

Klem Lill

Kristel sa...

Wowww this is really awesome Renate!! Woww great!
Hugs Kristel

Therese sa...

For et herlig kort da, motivet var så koselig. Stilig oppsett og papirene var lekre. Klem :)

Anne Bente sa...

åh,,,, noget såå utrolig skøn, så flot det hele, du er så dygtig
klemmmmm

unni's scrappeboble sa...

ÅÅÅ for et koselig kort da :)

*marion* sa...

Så fantastisk fine farger å lekekrt oppsett å herlig stempeltrykk, jo da er mye her i verden eg ikke får til men bruker ikke å gi meg med det da vet du, har klemt unga her så det holder *ler*
Liker å lage noe nytt nytt nytt vet du , så elsker eg å se hvor langt eg kan strekke meg i å bruke et produkt så her kommer mye gøy , har stempla med gesso blandt annet å de bel skitkult , så ja her er masse å se frem til ja , regner med å se deg innom , er ofte innom her å ser er bare så lite flink med spor skal bli flinkere klemme

izi sa...

Nydelig kort, og det stemplet var rett og slett skjønt (og ja, bordet og tekoppen passa perfekt til).